. . .

Meistä

studio MPRA on helsinkiläinen arkkitehtitoimisto, joka tutkii algoritmisten suunnittelutyökalujen sekä perinteisen arkkitehtisuunnittelun suhdetta. Työskentelemme rakennus- ja kaupunkisuunnittelun parissa. Tavoitteenamme on luoda kauniita ja kestäviä tiloja. Uskomme niin perinteisen suunnittelun kuin tulevaisuuden työkalujen hyödyntämiseen ja yhdistämiseen monimutkaisten suunnittelutehtävien ratkaisemiseksi – laatu on ohjelmoitava osaksi prosessia.

MPRA on lyhenne studion perustajista Maija Parviaisesta ja Ron Aasholmista, joilla on monipuolinen kokemus erilaisista suunnitteluhankkeista ulottuen laajoista strategisista suunnitelmista ja visioista aina rakennusten toteutussuunnittelun yksityiskohtiin saakka. Pyrimme aina huomioimaan elinympäristön eri mittakaavat suunnitelman tarkkuustasosta riippumatta, luodaksemme ihmisen kokoisia kauniita ympäristöjä. Ekologinen, sosiaalinen ja taloudellinen kestävyys, sekä jokaisen suunnittelukohteen kontekstin kunnioittaminen ovat keskeisiä lähtökohtia työssämme.

TREA Team for Resilient Architecture on nyt osa studiota – jatkamme edelleen tulevaisuuden rakennetun ympäristön kestävien ratkaisujen ja strategioiden kehittämistä.

Olemme aina avoimia uusille hankkeille ja yhteistöille – oli projektisi sitten suuri tai pieni, kuulemme siitä mielellämme!